Het Groene Nest #2: (On)eindig Energie voor Iedereen


Het Groene Nest #2: (On)eindig Energie voor Iedereen

***Is groene energie duurder dan grijze stroom? Wat is eigenlijk het verschil en blijven we afhankelijk van gas?***

Kom dinsdag 15 november naar onze tweede Meet Up over het thuisverbruik van energie en ontdek welke ontwikkelingen jouw manier van leven (gaan) beïnvloeden. Verwacht prikkelende vragen en concrete tips die je helpen bij het verduurzamen van je woning.

Waarbij grofweg tweederde van de totale energieverbruik in Nederland opgaat aan de industrie en het vervoer, verbruiken we ongeveer 30 procent in en rond het huis. Vandaar dat we kritisch gaan kijken naar ons eigen verbruik en behandelen we energieidealen als ‘nul-op-de-meter’, ‘energieneutraal’ en ‘autarkisch wonen’. Daarnaast leggen we alle energieleveranciers langs de groene meetlat. November is bij uitstek het overstapmoment van het jaar, maar welke leverancier heeft de ‘beste’ deal, we zoeken het samen uit.

Blijven we afhankelijk van gas, zijn traditionele energieleveranciers nog te vertrouwen en welk alternatief bieden energiecoöperaties? Wat wordt er eigenlijk bedoeld met greenwashing? Antwoord op de vragen hierboven kan je vinden in Het Groene Nest.

Schrijf je direct in via de link hieronder, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

http://wqd.nl/VQwR

6 December 2016

Gratis

Metabolic Lab

starts: 19:30

ends: 22:00