Icarus Blender #4 Quinoa nazi’s


Icarus Blender #4 Quinoa nazi’s

“Een gezonde geest in een gezond lichaam” is de alom bekende uitdrukking, maar slaan we daarin niet te ver door? Gezondheidsgoeroes praten ons alle mogelijke kwalen aan als we niets meer aan ons lichaam doen. Maar worden we daar wel gelukkigere mensen van?

Deze Icarus Blender avond nodigen we weer 4 experts uit verschillende hoeken uit die hun visie op het thema depressie met ons gaan delen.

Wat Is Icarus Blender?
Icarus Blender is een initiatief van Vitamine Z, een stichting die als antidepressivum inspeelt op de prestatiemaatschappij waarvan burn-outsen depressies het gevolg zijn. Door middel van allerlei gave culturele activiteiten worden de thema’s die actueel zijn voor jonge mensen besproken.

Tijdens de Blender avonden stippen we levensthema’s zoals middelmatigheid, drugs en dood op een bijzondere wijze aan. Dit doen we door ze vanuit verschillende perspectieven te benaderen met filosofie, kunst, cultuur en wetenschap. De Blender Avond is dus het imperfecte avondje uit, om onder het genot van een biertje, je eens te buigen over de psychosociale uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept
Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

Kosten | €10,-
Tickets | www.yourticketprovider.nl/events/22478-icarus-blender-4-quinoa-nazis/
Facebook | www.facebook.com/events/845886668918114/

14 December 2017

10,-

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 22:30