Icarus Blender #7: Het Huidige Educatiesysteem


Icarus Blender #7: Het Huidige Educatiesysteem

Succes druk je uit in cijfers. Dat krijgen we van jongs af aan mee. Tussendoor krijg je alle kansen om jezelf en de wereld te ontdekken, maar op die paar cruciale momenten moet je shinen! Haal een 10 en je wordt beloond. Werkt dat eigenlijk wel voor iedereen en kan het niet anders?

Namen spreker(s): 
TBA


Ver reizen, hoge cijfers scoren, het vetste werk doen: het zijn idealen die veel jongvolwassenen nastreven. We willen ons zelf zo goed mogelijk ontplooien en meten ons daarbij voortdurend af aan de prestaties van anderen.

Meetbaarheid is makkelijk en overzichtelijk. Het kan bevestigen hoe uniek en goed je bent. Maar heb je daar ook echt wat aan? We kunnen niet allemaal een 10 zijn. En als we dat wel zijn, is die 10 toch niets meer waard…

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op de meetbaarheid van ons leven. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een biertje, je eens te verdiepen in een van de uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

20 September 2018

7,50

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 22:00