Icarus Blender #7: Liefde & Seks


Icarus Blender #7: Liefde & Seks

Hoe ziet jouw liefdesleven er uit? Elke avond een Tinder-date of al jaren een toprelatie? Ook op het gebied van liefde en seks maken we het onszelf niet eenvoudig. Overal worden we geconfronteerd met onhaalbare idealen. Op zoek naar die ene die ál onze verlangens kan vervullen. Maar hoe gelukkig worden we door
ons deze idealen op te leggen?

———————————————————–

Ver reizen, vette shit beleven, van je hobby je werk maken: het zijn idealen die veel jongvolwassenen nastreven. We willen namelijk groots en meeslepend leven, en helemaal onszelf kunnen zijn. Soms zijn die idealen echter niet realistisch en worden we teleurgesteld of ontgoocheld als de werkelijkheid anders uitpakt dan gepland.

Tijdens de nieuwe reeks Icarus Blenders beschouwen we de mythes die degeneratie Y voor zichzelf heeft gebouwd op het gebied van een gelukkig leven, werken en liefde. Welke mythes zijn dit en hoe gaan we om met deze hedendaagse verleidingen?

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op deze mythes. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een biertje, je eens te verdiepen in een van de uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

21 June 2018

12,50

De Ceuvel

starts: 20:00

ends: 22:30