Icarus Blender #9: Rugzakjescultuur


Icarus Blender #9: Rugzakjescultuur

In het geweld van succesverhalen en prachtige prestaties val je natuurlijk makkelijk buiten de boot. Geen nood: daar is vast een verklaring voor! Het is gewoon een kwestie van het juiste label vinden voor jouw afwijking – dyslexie, ADHD, autisme, you name it. Dan stap je uit de marge zo weer in de race.


Namen spreker(s): 
TBA

Icarus Blender: Millennial Mythes: 
Ver reizen, hoge cijfers scoren, het vetste werk doen: het zijn idealen die veel jongvolwassenen nastreven. We willen ons zelf zo goed mogelijk ontplooien en meten ons daarbij voortdurend af aan de prestaties van anderen.

Meetbaarheid is makkelijk en overzichtelijk. Het kan bevestigen hoe uniek en goed je bent. Maar heb je daar ook echt wat aan? We kunnen niet allemaal een 10 zijn. En als we dat wel zijn, is die 10 toch niets meer waard…

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op de meetbaarheid van ons leven. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een biertje, je eens te verdiepen in een van de uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

Klik hier voor Tickets (€ 7,50)

15 November 2018

7,50

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 22:00