Icarus Festival


Icarus Festival

ODE AAN IMPERFECTIE

Dans fout op de juiste muziek
Proost samen op een onvolmaakte dag
Neem een stuntelige snoekduik in ’t IJ
Word met ons imperfectionist

Icarus Festival 2018 belooft weer een gebrekkige bende te worden!
Met muziek, filosofie, theater, lezingen, poëzie, workshops en andere gekkigheid brengen we een ode aan de onvolkomenheid, vieren we de onzekerheden en lachen we -hard- om onszelf.

Laat je meenemen in het laboratorium voor ongewenste emoties, luister naar de mooiste muziek en krachtige woorden, dans onder de zon en maan en spetter rond in het verkoelende water.

Line-up coming soon….


WANNEER?
Zaterdag 1 september 2018

TICKETS?
Vroege vogels €12,50
Vlieger €15,00
Laat vlieger € 17,50


Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: http://bit.ly/2q1txxv.


*** OVER ICARUS ***

Je bent jong en je wilt een gelukkig leven op alle fronten. Om perfectie te bereiken ren je maar door. Maar is het haalbaar?

De mythologische Icarus werd door zijn vleugels compleet onbewust van zijn eigen grenzen, waardoor hij in zee stortte. Hij staat symbool voor de doorgeslagen ambitie van onze generatie, waar weinig ruimte is voor imperfectie.

Icarus Amsterdam zoekt de kwetsbaarheid en imperfectie van het leven op. Met een jaarlijks terugkerend festival en andere events vieren we het falen en leren we op een gezonde manier omgaan met de vrijheid én de grenzen van onze vleugels.*** OVER DE CEUVEL ***

Duurzame broedplaats De Ceuvel biedt werkplekken aan creatieve en groene ondernemers en fungeert als ontmoetingsplek en cultureel centrum rondom duurzaamheid en maatschappelijke transitie. Icarus Amsterdam houdt zelf ook kantoor op deze prachtige plek en organiseert hier ook de maandelijkse Blenderavonden.

1 September 2018

€12,50 / €15,00 / €17,50

De Ceuvel

starts: 14:00

ends: 03:00