Icarus Vliegles van Nienke


Icarus Vliegles van Nienke

Je wilt graag alles uit het leven halen, maar ook lekker in balans blijven. In deze training leer je hoe je voor jezelf een ritme en omgeving kunt creëren waarin dat lukt. Hoe? Dat ligt natuurlijk voor iedereen net anders, je leert dan ook je persoonlijke balans te vinden.

Deze interactieve workshop zit boordevol leuke opdrachten en inzichten. In de training komen een gezond werkritme, energievreters en energiegevers aan bod. Deel je dag zo in dat je op alle momenten voldoende energie hebt.

Goed voor jezelf zorgen en van je leven genieten? Kom dan naar Work Hard, Play Hard! Dit keer met Nienke Thurlings

Icarus Vlieglessen
Icarus Vlieglessen is een workshopreeks en een initiatief van Vitamine Z, een stichting die als antidepressivum inspeelt op de prestatiemaatschappij waarvan burn-outs en depressies het gevolg zijn. Door middel van allerlei gave culturele activiteiten worden de thema’s die actueel zijn voor jonge mensen besproken.

Tijdens de vlieglessen leer je een goede vlieger te worden. Geen hoog of laagvlieger te zijn, maar de goede middenweg te vinden. Verschillende vliegexperts komen tijdens deze reeks aan het woord om je goed op weg te helpen!

Kosten | €10,-
Kaartjes | www.yourticketprovider.nl/events/22731-icarus-vliegles-van-nienke/
Facebook | www.facebook.com/events/314045732332522/

29 November 2017

10,-

Creërende Heren Boot op de Ceuvel

starts: 19:30

ends: 22:00