Icarus Vlieglessen van Floor


Icarus Vlieglessen van Floor

Hoe maak je keuzes in een wereld waarin je altijd succesvol moet zijn? Wat is authentiek gelukkig zijn? En hoe geef je dat vorm in je dagelijkse leven? In deze eendaagse retraite over *Verbinden*, *Loslaten* en *Leven* ga je aan de slag met deze vragen.

De Icarus vlieglessen worden georganiseerd in samenwerking met De Proefplaats van Floor Franck. De stijl die Floor gebruikt zet aan tot reflectie op eigen denken/overtuigingen, gevoelens en gedrag. Het is een combinatie van hoofd, hart en lichaam. Tijdens deze vlieglessen leer je onder andere omgaan met de druk uit je omgeving en creëer je focus rondom de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt daarnaast de ruimte om je te verbinden, met jezelf, andere mensen en nieuwe perspectieven.

Op deze eendaagse retraite gaan we aan de slag met de volgende levensthema’s:
1. Hoe blijf ik vrij en verbonden?
Keuzevrijheid vinden we belangrijk. Je wilt je leven inrichten naar de waarden die je aanhangt. Dan is het goed om te weten waar jij je door laat leiden. Hoe blijf je daarbij verbonden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen? En welke rol spelen je werk, het gezin waar je uitkomt en de mensen om je heen?
2. Welke ballast kan ik loslaten?
Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt het goed doen op je werk, thuis en in je sociale omgeving. Welke druk komt nu eigenlijk van buitenaf en welke druk ontstaat door je eigen gedachten en verwachtingen? Wat kan je zelf doen om minder stress en druk te ervaren
3. Het leven leeft mij!
Het leven daagt je soms behoorlijk uit. Er zijn momenten waarop we ervaren dat we maar weinig controle hebben. Wat doe je als het even niet zo lekker loopt? Of als je leven op z’n kop komt te staan door heftige gebeurtenissen, zoals ziekte of overlijden? Het besef dat we als mens kwetsbaar zijn laat je stil staan bij onderwerpen als overgave, troost, veerkracht en hoop.

Voor meer info over Icarus-Amsterdam, check:
http://icarus-amsterdam.nl/vlieglessen 
www.facebook.com/events/122324164987578 

28 October 2017

45,-

Creërende Heren Boot op de Ceuvel

starts: 10.00

ends: 17.00