Icarus Workshop Faalkunde


Icarus Workshop Faalkunde

Dat je leert van fouten maken is een enorm cliché. Maar dan moet je ze wel kúnnen maken. We roepen heel makkelijk dat je fouten mag maken. Maar is dat eigenlijk zo? Mogen we wel falen van onszelf en onze omgeving? Nee! 

Dat komt doordat de meeste mensen niet faalkundig zijn: ze kunnen dat wat meestal niet welkom is niet verwelkomen. En dat is zonde. Niet omdat je de hele dag maar fouten moet maken. Maar omdat faalkunde je helpt je volledige potentieel te benutten. In deze workshop leer je hoe je je bereidheid om te falen kunt vergroten en hoe je met meer mildheid naar je zelf kunt kijken en dat fouten maken ook een bron van creativiteit kan zijn. 

Deze workshop wordt geleid door Saakje Bakker. Saakje Bakker is faalkundige, trainer, bedrijfskundige en storyteller. Een paar jaar geleden heeft ze haar carrière als manager bij de overheid gedag gezegd en is ze naar het Friese platteland verhuisd. Ze heeft meegeschreven aan het boek Fouten Maken Moed (https://www.instituutvoorfaalkunde.nl/boek/fouten-maken-moed/) en geeft daarnaast workshops en (team)coaching aan bedrijven.
https://www.instituutvoorfaalkunde.nl/saakje-bakker/

Prijs: € 25

10 October 2018

25,-

Metabolic Lab

starts: 19:00

ends: 22:00