Kledingruil – De Wasstraat


Kledingruil – De Wasstraat

KLEDINGRUIL | FOOD & DRINKS | ACTS | MUSIC | WORKSHOP

Niks om aan te trekken en toch hangt de hele kast vol met kleding?! Hoeveel kledingstukken heb jij nou in je kast hangen die je nooit meer draagt? Precies. Wij ook.

Onder het mom van: ‘Waarom kopen als je ook kunt ruilen?’, heeft de Ceuvel vorig jaar een grote kledingruil georganiseerd met veel succes.

Hoogste tijd dus voor een volgende editie en om opnieuw die zooi op te ruimen in je kast. Het idee is dat we zo met z’n allen een steentje bijdragen aan duurzaam consumeren, naar huis gaan met de leukste items, maar vooral een beter, schoner, mooier mens worden!

We zullen de Ceuvel op deze dag omtoveren in een heuse wasstraat. Ontmoet nieuwe mensen uit je buurt, deel verhalen en maak een ander en jezelf blij!

Er is o.a. muziek, yoga, massage en meer! Houd onze Facebook pagina in de gaten om erachter te komen wat er naast ruilen nog meer te doen is.

SPELREGELS:

– Neem minimaal 3 en maximaal 7 mooie kledingstukken mee.

– Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie.

– Voor ieder ingeleverd stuk krijg je een voucher waarmee je één ander stuk kan uitzoeken. Topstukken kunnen meer dan 1 stuk waard zijn. De jury bepaalt aan de ingang de waarde van jouw stukken en geeft je een voucher waarop staat hoeveel stukken je kunt uitzoeken. Dus hoe beter de kwaliteit van het ingeleverde stuk, hoe meer je weer mee kunt nemen!

– De kleding moet zijn:
o schoon en gewassen
o zonder gaten of vlekken
o niet gekrompen of verwassen.

– De Wasstraat is dynamisch: er komen in de loop van de dag steeds nieuwe stukken bij!

– De kleding die niet is geruild, gaat naar een goed doel.

WAAR WAT WANNEER:

Wanneer: zondag 21 mei*
Waar: De Ceuvel
Adres: Korte Papaverweg 4, 1032 KB Amsterdam
Tijd: 11.00-16.00 uur
Kosten: NADA, NOPPES, NIETS. Helemaal gratis!

* Bij extreem slecht weer gaat het evenement niet door.

21 May 2017

Gratis

De Ceuvel

starts: 11:00

ends: 16:00