Laat de natuur niet stikken! Samen naar een nieuwe visie op voedsel.


Laat de natuur niet stikken! Samen naar een nieuwe visie op voedsel.

Maak jij je ook zorgen om de toekomst van onze planeet door de manier waarop wij ons voedsel produceren? En heb je behoefte aan inspiratie en een positieve twist? Kom dan op woensdag 1 maart naar Café de Ceuvel en praat samen met ons over een nieuwe visie op voedsel!   

We gaan in gesprek met Arnold van den Burg van het IVN die op een toegankelijke manier uiteen zet wat de invloed is van stikstof op dier, milieu en mens. Vervolgens neemt Ines Kostić, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren in Noord-Holland, ons mee in de plannen om de stikstofproblematiek aan te pakken en legt ze uit waarom de Provinciale Staten hiervoor van groot belang zijn. Tot slot komt de succesvolle
plantaardige kaasmaker Willicroft ons inspireren met hun visie op lekker en duurzaam eten.

Niet alleen de sprekers zijn meer dan de moeite waard; ook de locatie mag er zijn! Café de Ceuvel is een speeltuin voor innovatie en creativiteit – en een hele gezellige plek om samen te komen. Om die reden zullen we ook achteraf even blijven hangen voor een drankje waarbij een plantaardig kaasje natuurlijk niet mag ontbreken!

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via onderstaande link! En weet jouw buurman/vriend/vriendin nog niet waar ze op moeten stemmen of ken je een groene zwevende kiezer? Neem die dan vooral mee!

MELD JE HIER AAN

*Inloop 19:00 uur, start 19:30 uur, verwachte eindtijd / borreltijd 21:00 uur

1 March 2023

Free

Metabolic Lab

starts: 19:00

ends: 21:00