Make Over van je Medicijnenkastje


Make Over van je Medicijnenkastje

Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek samen met Detox Academy hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficiënt werkende essentiële oliën van medicinale kwaliteit.

De Natuur Heeft Oplossingen

Etherische oliën bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieën, huidproblemen, inslaap- en doorslaapproblemen, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen.

BENIEUWD HOE DAT KAN?


Kom dan ook naar de gratis workshop over essentiële oliën voor je gezondheid. Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt voor het ondersteunen van je immuunsysteem en bij fysieke ongemakken. Door de opkomst van de farmaceutische industrie zijn we vervreemd geraakt met de oplossingen van de natuur. Maar gelukkig maken steeds meer mensen de keuze voor pure, eerlijke producten die hun lichaam natuurlijk ondersteunen.


RUIKEN, PROEVEN, VOELEN EN 100%ZUIVER


De essentiële oliën die tijdens deze workshop worden geroken, geproefd en gevoeld zijn 100% zuiver en nog puurder dan biologisch. Ze bevatten tal van therapeutische eigenschappen en kunnen werken op cellulair niveau, reinigen receptoren en brengen natuurlijke balans terug in het lichaam. Vanwege de hoge kwaliteit, zijn veel van deze oliën zelfs inwendig te gebruiken. Zo kun je op een natuurlijke manier werken aan je gezondheid.

Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Graag aanmelden via http://bit.ly/1KN0GDp
Dit in verband met kleine verrassing.

Georganiseerd door:

12 May 2017

Gratis

Workship

starts: 20:00

ends: 22:00