MEDITATIE BASICS / PROEFLES MINDFULNESS


MEDITATIE BASICS / PROEFLES MINDFULNESS

Ben je klaar met online sessies! Mooi zo! Want deze avond is LIVE op De Ceuvel, keurig volgens RIVM. Fijn, want er is nogal wat gebeurd de afgelopen maanden. Hoe was het voor jou? Als alles anders loopt dan gepland, is dat vaak stressverhogend (of ‘lastig’, ‘moeilijk’, ‘beangstigend’, ‘frustrerend’). Nu… maar eigenlijk altijd.

Stel je voor dat je daar minder last van zou hebben. Dat je daar anders mee om zou kunnen gaan. Zou je dat willen? Goed nieuws: dat kan. Dat zit in iedereen en kun je gewoon leren. Mindfulness en meditatie helpen daarbij. Niet ‘zweverig’, maar heel praktisch.

Ben je daar nieuwsgierig naar? Kom dan naar deze avond! Dan leer je de basics, kan je uitproberen of het iets voor je is. Je kan al je vragen kwijt en je ontmoet mij en de locatie. Daarnaast krijg je een aantal eenvoudige mindfulness- en meditatieoefeningen, die je daarna direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Kosten: 15,- pp
(let op: je krijgt een refund bij inschrijving Mindfulness Training)

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Meer informatie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/
Aanmelden: Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site  

16 September 2020

15,-

Workship

starts: 19:30

ends: 21:30