MEDITATIE BASICS // PROEFLES MINDFULNESS


MEDITATIE BASICS // PROEFLES MINDFULNESS

Zit jij ook in een soort rollercoaster nu alles weer open gaat? Niet zo gek, er is nogal wat gebeurd het afgelopen jaar. Hoe was dat voor jou? Als alles anders loopt dan gewoon, is dat vaak stressverhogend (of ‘lastig’, ‘moeilijk’, ‘beangstigend’, ‘frustrerend’). Nu, maar eigenlijk altijd.

Stel je voor dat je daar minder last van zou hebben. Dat je daar anders mee om zou kunnen gaan. Zou je dat willen?

Goed nieuws: dat kan. Dat zit in iedereen en kun je gewoon leren. Mindfulness en meditatie helpen daarbij. Niet ‘zweverig’, maar heel praktisch.

Ben daar nieuwsgierig naar? Kom dan naar deze avond! Dan leer je de basics, kan je uitproberen of het iets voor je is. Je kan al je vragen kwijt en je ontmoet mij en de locatie. Daarnaast krijg je een aantal eenvoudige mindfulness- en meditatieoefeningen, die je daarna direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

KOSTEN
 15,- pp
(let op: je krijgt een refund bij inschrijving Mindfulness Training)

OVER ANKE WIJNJA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

AANMELDEN
Aanmelden kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site https://ankewijnja.nl/mindfulness/.

WOENSDAGAVOND 25 AUGUSTUS
19:30 – 21:30  
Kosten: €15,- (refund bij inschrijving 8-weekse cursus)
Locatie: Workship – De Ceuvel

25 August 2021

15,-

Workship

starts: 19:30

ends: 21:30