MEDITATIEAVOND / PROEFLES MINDFULNESS


MEDITATIEAVOND / PROEFLES MINDFULNESS

Hoe is het met je? Zit je lekker in je vel of merk je dat je op je laatste restje energie loopt? Niet zo gek, we zijn zo heen en weer gegaan tussen ‘open’, ‘dicht’, thuiszitten en opeens weer alles open.. Fijn om dan iets te doen wat je helpt om daar beter mee om te gaan. Om even een pauze te kunnen nemen zodat je jezelf niet voorbij loopt.

Mindfulness & meditatie kunnen je daar bij helpen. Misschien denk je dat dat niets voor je is. Dat het te ‘zweverig’ is en zo. Voor mij is dat niet zo. Het geeft je juist heel praktische manieren om gezond met een druk leven om te gaan. Maar ik kan dat wel vertellen, beter is om dat zelf mee te maken.

Wil je het eens uitproberen? Kom dan naar deze proefavond. Dan kan je uitproberen of het iets voor je is. Daarnaast krijg je een aantal eenvoudige mindfulness- en meditatieoefeningen, die je daarna direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Bevalt het? Dan kan je altijd nog besluiten om voor de 8-weekse training te gaan.

KOSTEN
15,- pp (let op: je krijgt een refund bij inschrijving Mindfulness Training)

OVER ANKE WIJNJA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

MEER INFORMATIE
https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/

AANMELDEN
Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site.  

9 February 2022

15,-

Workship

starts: 19:30

ends: 21:30