Mindfulness Training LIVE – 8 WEKEN


Mindfulness Training LIVE – 8 WEKEN

Klaar met ‘Online’ trainingen? Ik ook! Daarom is er weer een LIVE 8-weekse Mindfulness Training op De Ceuvel – keurig volgens RIVM.

Voor iedereen die teveel piekert, slecht slaapt, alleen voelt, zichzelf continue bekritiseerd of het gevoel heeft dat er meer in het leven zit. Stel je voor dat je daar minder last van zou hebben. Dat je daar anders mee om zou kunnen gaan. Dat de scherpe kanten van stress, angst, irritatie of verdriet eraf zouden zijn.

Zou je dat willen? Goed nieuws: dat kan. Dat zit in iedereen en kun je gewoon leren. Een Mindfulness Training geeft je daar een goede basis voor.

Mindfulness is niet iets dat je alleen op ‘een kussen’ of op een yoga mat ‘doet’. Maar wat je uiteindelijk vooral gewoon toepast, in je dagelijks leven.
Daar gaat het voor mij om: dat jij in jouw leven, met jouw dagelijkse dingen meer ruimte voelt, rust in je hoofd, weten wat je zelf wil en kan genieten van wat er is.

Ik geef de training flexibel en in kleine groepen. Heel helder, nuchter en praktisch. Met verschillende soorten oefeningen zodat je uit kunt proberen wat bij je past. Kort of lang, binnen of buiten. Met extra aandacht voor toegepaste oefeningen, voor tijdens je dagelijks leven.

OVER ANKE WIJNJA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

INFORMATIE https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/ of info@ankewijnja.nl
AANMELDEN Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site

WOENSDAGAVOND
Start 19 mei 2021 – 8x van 19:30 – 22:00  
Kosten: €325,-
Locatie: Workship – De Ceuvel

19 May 2021

8 x €325,-

Workship

starts: 19:30

ends: 22:00