Mindfulness Training LIVE // 8 WEKEN


Mindfulness Training LIVE // 8 WEKEN

Een heldere, praktische training op De Ceuvel. Voor iedereen die teveel piekert, slecht slaapt, zich alleen voelt, zichzelf continue bekritiseerd of het gevoel heeft dat er meer in het leven zit. Stel je voor dat je daar in 8 weken anders mee om leert gaan! Zou je dat willen?

Goed nieuws: dat kan. Dat zit in iedereen en kun je gewoon leren.Een Mindfulness Training geeft je daar een goede basis voor.

Mindfulness is niet iets dat je alleen op ‘een kussen’ of op een yoga mat ‘doet’. Maar wat je uiteindelijk vooral gewoon toepast, in je dagelijks leven.
Daar gaat het voor mij om: dat jij in jouw leven, met jouw dagelijkse dingen meer ruimte voelt, rust in je hoofd, weten wat je zelf wil en kan genieten van wat er is.

Ik geef de training flexibel en in kleine groepen. Heel helder, nuchter en praktisch. Met verschillende soorten oefeningen zodat je uit kunt proberen wat bij je past. Kort of lang, binnen of buiten. Met extra aandacht voor toegepaste oefeningen, voor tijdens je dagelijks leven.

PRAKTISCH
Voor meer informatie en inschrijven zie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/ of mail naar info@ankewijnja.nl.

OVER ANKE WIJNJA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

10 November 2021

325,-

Workship

starts: 19:30

ends: 22:00