MINDFULNESS TRAINING LIVE // 8 WEKEN


MINDFULNESS TRAINING LIVE // 8 WEKEN

Mindfulness Training LIVE – 8 WEKEN

Een heldere, praktische training op De Ceuvel. Voor iedereen die vastzit, slecht slaapt, zich alleen voelt, het volgens zichzelf nooit goed doet of steeds doormaalt. Stel je voor dat je daar in 8 weken anders mee om leert gaan! Zou je dat willen?

Goed nieuws: dat kan. Dat is stap voor stap te leren. Mindfulness helpt al decennia duizenden mensen die met hetzelfde zitten of zaten. Misschien denk je dat dat niets voor je is. Dat het te ‘zweverig’ is en zo. Maar dat is slechts een imago en hoe het soms wordt gebracht. Het geeft je namelijk eigenlijk juist heel praktische manieren om gezond met een druk leven om te gaan.

Mindfulness is niet iets dat je alleen op ‘een kussen’ of op een yoga mat ‘doet’. Maar wat je uiteindelijk vooral gewoon toepast, in je dagelijks leven.
Daar richt ik de training op in: dat jij in jouw leven, met jouw dagelijkse dingen meer ruimte voelt, rust in je hoofd, weten wat je zelf wil en kan genieten van wat er is. Maar ik kan dat wel vertellen, beter is om dat zelf mee te maken. Wil je het eens uitproberen?

Ik geef de training flexibel en in kleine groepen. Heel helder, nuchter en praktisch. Met verschillende soorten oefeningen zodat je uit kunt proberen wat bij je past. Kort of lang, binnen of buiten. Met extra aandacht voor toegepaste oefeningen, voor tijdens je dagelijks leven.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie & inschrijven via https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/, of mail me op info@ankewijnja.nl

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer bekijkt ze meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor. Lid VMBN.

Meer informatie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/
Aanmelden: info@ankewijnja.nl 

Woensdagavond:
Start 14 september – 8x van 19:30 – 22:00  (het is niet in de herfstvakantie)
Kosten: €325,-
Locatie: Workship – De Ceuvel

14 September 2022

325

Workship – De Ceuvel

starts: 19:30

ends: 22:00