O.V. / Mindfulness Training LIVE / 8 WEKEN


O.V. / Mindfulness Training LIVE / 8 WEKEN

Wel klaar met online trainingen & sessies? Wij ook. Daarom start er een LIVE 8-weekse Mindfulness Training op De Ceuvel, keurig volgens RIVM. Want er zijn veel mensen die deze periode moeilijk vinden. Omdat het zo lang duurt. Omdat er veel gebeurt. Omdat je niet weet hoe het verder gaat. Als alles anders loopt dan gepland, is dat vaak ‘lastig’, of ‘moeilijk’, ‘beangstigend’, ‘frustrerend’.

Nu…. maar eigenlijk altijd.

Stel je voor dat je daar minder last van zou hebben. Of dat je daar anders mee om zou kunnen gaan. Dat de scherpe kanten van stress, angst, irritatie of verdriet eraf zouden zijn. Zou je dat willen? Goed nieuws: dat kan. Dat zit in iedereen en kun je gewoon leren. Een Mindfulness Training geeft je daar een goede basis voor.

Mindfulness is niet iets dat je alleen op ‘een kussen’ of op een yoga mat ‘doet’. Maar wat je uiteindelijk vooral gewoon toepast, in je dagelijks leven.
Daar gaat het voor mij om: dat jij in jouw leven, met jouw dagelijkse dingen meer ruimte voelt, rust in je hoofd, weten wat je zelf wil en kan genieten van wat er is.

Ik geef de training flexibel en in kleine groepen. Heel helder, nuchter en praktisch. Met verschillende soorten oefeningen zodat je uit kunt proberen wat bij je past. Kort of lang, binnen of buiten. Met extra aandacht voor toegepaste oefeningen, voor tijdens je dagelijks leven.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie & inschrijven via https://ankewijnja.nl/mindfulness/, of mail me op info@ankewijnja.nl

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Meer informatie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/
Aanmelden: Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site  

Woensdagavond:
Start 17 februari 2021 – 8x van 19:30 – 22:00  
Kosten: €325,-
Locatie: Workship – De Ceuvel

(Tip: woensdag 10 februari is er een proefles! Ook op De Ceuvel!)

17 February 2021

€325,-

De Ceuvel

starts: 19:30

ends: 22:00