New Year Old Me – Oud en Nieuw op De Ceuvel


New Year Old Me – Oud en Nieuw op De Ceuvel

FEEST FEEST FEEST
Het leukste Ceuvel winter feestje van het jaar komt er weer aan. Weer een nieuw jaar weer een nieuw feest. New Year Old Me! Een groot feest dus.

Ruk je weg uit de babypijltjes lallende spuwende stad en ga met ons op avontuur. Bereid je voor op vuurtjes, vriendjes, dansjes, sjansjes en natuurlijk rijkelijk vloeiende bubbels!

De muziek dit jaar is weer lekker wild en hard. Spring van je ene op je andere been en schud al je oudjaar zondes van je af (ook al weet je dondersgoed dat je in het nieuwe jaar precies dezelfde persoon gaat zijn).

DE GROTE OLIEBOLLEN LOTERIJ
Om je aan te moedigen voor twaalven naar Noord te komen hebben we net als vorige jaren de Grote Oliebollen Loterij. We verkopen tussen 22:00 en 00:00 huisgemaakte oliebollen. Iedere oliebol is een lot, en zit in jouw oliebol de Gouden Sojaboon, dan trakteren wij je op genoeg muntjes om je aan het eind van de nacht ergens tussen de rails op het plein te laten eindigen!!!

LINE UP
Shannon – Ceuvels trots
Nancy Acid
Zibabu
Jonestown Aloha
Radikal Rupert

en natuurlijk Amsterjam

PROGRAMMA
Diner Cocktail Feest Tickets
18:30 Start Diner
22:00 Einde Diner

Feest Tickets
22:00 Cocktails + Oliebollen Loterij
22:30 Feest
22:30 – 04:00 BANDS
04:00 Einde


MENU
De Oud & Nieuw dinners op De Ceuvel gaan voornamelijk om het samen zijn. Samen zitten we aan lange tafels en samen genieten we van heerlijk eten. Het is dan ook niet gek dat Chef P. dit jaar heeft gekozen voor het Japanse gerecht Nabemono. Een gerecht dat je hoort te delen met je geliefdes!

TICKETS
Diner + Cocktail + Feest = €50,-
Feest = €15,-


31 December 2019

€15,- / €50,-

De Ceuvel

starts: 18:30

ends: 04:00