Open avond Woordspelen / The Vocal Coach


Open avond Woordspelen / The Vocal Coach

Ook in 2018 zijn er verschillende cursussen die je bij de Workship kan volgen. Vanaf eind januari kan je op woensdagavond mee doen aan de schrijfcursus Woordspelen en op vrijdag, zaterdag en maandag kan je je stem trainen bij The Vocal Coach.

Op 20 december is er een open avond. Zonder verdere verplichtingen kan je vanaf 19.00 langskomen bij de Workship om kennis te maken en vragen te stellen. Vanaf 20.00 uur zijn er gratis snuffel-workshops.

Woordspelen is een interactieve schrijfcursus waarbij je individueel en met de groep spelenderwijs aan de slag gaat met het maken van een theatrale poëzievoorstelling. De cursus is gebaseerd op de volgende vier pijlers: spelen, tekst, samenwerken en delen. Aan het eind van de cursus laat je je gemaakte tekst horen bij Workship Play.

The The Vocal Coach geeft zangles, dirigeert een nieuw koor en biedt trainingen openbaar spreken aan, in het Nederlands, Duits, en Engels. Coach Joep Hegger combineert recent onderzoek door Estill Voice Training en het Universal Voice Institute met jarenlange ervaring in zijn Berlijnse zangstudio om iedere stem vrij te laten voelen en goed te laten klinken – op een manier die helder en effectief is, en vanaf het begin voldoening geeft.

Meer informatie over Woordspelen vind je op www.markdedichter.net, meer informatie over The Vocal Coach vind je op http://thevocal.coach/

20 December 2017

Free

Workship

starts: 19.00

ends: 21.00