Oud & Nieuw-Nieuw op de Ceuvel


Oud & Nieuw-Nieuw op de Ceuvel

Het einde van het jaar nadert en we kunnen dat natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder ons jaarlijkse Ceuvelse oud & nieuw festijn!

Oud & Nieuw op de Ceuvel is alleen voor echte Noorderlingen. Ben je nieuw in Noord? Of nieuw-nieuw? Of woon je hier nog niet? Dat maakt niet uit. Dit prachtige feestje is bedoeld voor alle oude, nieuwe, nieuw-nieuwe, en toekomstige Noorderlingen!!! Want Amsterdam-Noord zit in ons hart en al woon je er nog niet, diep van binnen wil elke Amsterdammer stiekem een Noorderling wezen. En zeker met oud & nieuw als de rest van de stad verandert in een zwart gat van dronken toeristen is Noord de enige plek met precies genoeg siervuurwerk, niet te veel strijkers, een overdaad aan bubbels, en alleen maar fijne mensen.

Ook muzikaal maken we een reis langs alle oude, nieuwe, nieuw-nieuwe en toekomstige pareltjes. Dit jaar is het feestje niet alleen op het Cafe en het plein, maar betrekken we er twee bootjes bij. Een tijdloze avond dus die dwars door alle tijdsgeesten, leeftijdsgrenzen, en getijdenbewegingen heen breekt!!!

DE OLIEBOLLEN LOTERIJ
We willen graag dat iedereen op tijd naar Noord komt zodat we met zijn allen het 12 uur moment op het plein kunnen beleven. Om je daarbij aan te moedigen hebben we net als vorig jaar de Grote Oliebollen Loterij. We verkopen tussen 22:00 en 00:00 huisgemaakte oliebollen. Iedere oliebol is een lot, en zit in jouw oliebol de Gouden Sojaboon, dan trakteren wij je op genoeg muntjes om je aan het eind van de nacht ergens tussen de rails op het plein te laten eindigen!!!

TICKETS
€ 15,- online via:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/oudnieuw-nieuw
Wees er op tijd bij want vorig jaar was het al vrij gauw uitverkocht!

31 December 2017

15,-

De Ceuvel

starts: 22.00

ends: 05.00