OUD & NIEUW // DISCO FEVER


OUD & NIEUW // DISCO FEVER

OUD&NIEUW // DISCO FEVER
Alweer het laatste feestje van het jaar en na twee jaar geen oud & nieuw pakken we het dit jaar groots aan. Café de Ceuvel wordt omgetoverd tot Disco Walhalla waar je je benen onder je lijf vandaan danst met The Boy en Ajuma.

The Boy broedt al jaren op zijn disco tracks en Ajuma brengt haar platentas vol lekkers mee met afro, wereldmuziek, funk en disco.

Ga voor een compleet vijf gangen fancy diner + disco ticket of scoor een los disco ticket en vier het nieuwe jaar bij ons! Geheel met entertainment, vuurtjes, oliebollen loterij, dj’s, discoballen en natuurlijk een overvloed aan bubbels.

DE GROTE OLIEBOLLEN LOTERIJ
Om je aan te moedigen voor twaalven naar Noord te komen hebben we net als vorige jaren de Grote Oliebollen Loterij. We verkopen tussen 21:00 en 00:00 huisgemaakte oliebollen. Iedere oliebol is een lot en zit in jouw oliebol de Gouden Sojaboon, dan trakteren wij je op genoeg muntjes om je aan het eind van de nacht ergens tussen de rails op het plein te laten eindigen!!!

PROGRAMMA

Oliebollen Loterij – Disco Terras – The Boy – Afrobeat – Gemeenschappelijk aftellen – Glitters – Disco tunes – AJUMA – Wijnarrangement – Bubbels – Fancy Disco Diner – Funk

MENU
Het Fancy Disco Diner op De Ceuvel gaat voornamelijk om het samen zijn. Samen zitten we aan chique gedekte lange tafels en genieten we van een vijf gangen vegan diner. Daarnaast wordt je ontvangen met een glas bubbels en gaan je gerechten gepaard met een selectie van onze natuurwijnen. Laat je verrassen door onze chef en ga voldaan het nieuwe jaar in.

TICKETS
Fancy Disco Diner + winepairing + Discoticket = €85,-
Discoticket = €25,-

*Er is geen bewaakte garderobe op dit evenement.

31 December 2022

Meerdere tickets beschikbaar

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 03:00