Proefles Mindfulness


Proefles Mindfulness

Hoe is het eigenlijk nu echt met je? Zit je lekker in je vel of merk je dat je energie snel op is? Pieker je veel, of slaap je slecht, heb je het gevoel dat het je een beetje te veel wordt? Weet dan dat dat niet zo hoeft te blijven. Je kunt leren hoe je daar beter mee om kunt gaan of anders in kunt staan. Wat voorkomt dat je jezelf voorbij blijft lopen of naar blijft voelen.

Mindfulness & meditatie helpt al decennia duizenden mensen die met hetzelfde zitten of zaten. Misschien denk je dat dat niets voor je is. Dat het te ‘zweverig’ is en zo. Maar dat is slechts een imago en hoe het soms wordt gebracht, het geeft je namelijk eigenlijk juist heel praktische manieren om gezond met een leven onder druk om te gaan. Maar ik kan dat wel vertellen, beter is om dat zelf mee te maken.

Wil je het eens uitproberen? Kom dan naar deze proefavond. Dan kan je ontdekken of het iets voor je is.

Daarnaast krijg je een aantal eenvoudige mindfulness- en meditatieoefeningen, die je daarna direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Bevalt het? Dan kan je altijd nog besluiten om voor de 8-weekse training te gaan.

Kosten: 15,- pp
(let op: je krijgt een refund bij inschrijving Mindfulness Training)

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Meer informatie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/
Aanmelden: Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site  

Woensdagavond 22 februari 2023
19:30-21:30
Kosten: €15,- (refund bij inschrijving 8-weekse cursus)
Locatie: Workship – De Ceuvel

22 February 2023

15,-

Workship – De Ceuvel

starts: 19:30

ends: 21:30