Rainbow Tai Chi Instap Workshop (NL)


Rainbow Tai Chi Instap Workshop (NL)

Tai-Chi & Chi-Kung heeft zijn wortels in China. Het wordt al 8000 jaar beoefend door de taoïsten die de grondleggers zijn van deze genezende bewegingskunst. Sinds de vorige eeuw is Tai-Chi & Chi-Kung over de wereld verspreid en vandaag de dag profiteren er miljoenen mensen (ook in het Westen) van deze oude helende leer.

De Rainbow Tai Chi Chi Kung oefeningen zijn als handvaten om meer geluk en balans te vinden. Je kan het zien als een bewegende vorm van meditatie die iedereen kan leren. Rainbow Tai-Chi helpt je de beste versie van jezelf te worden. En hanteert een unieke heart, body, mind, spirit approach.

De langzame, ontspannende en rustige bewegingen brengen je meer rust, energie, meer liefde voor jezelf en anderen, meer vitaliteit, balans en een betere gezondheid!

De oefeningen en principes zijn eenvoudig toe te passen in alledaagse situaties en kun je zien als tools die je kunt gebruiken op ieder moment in je leven om weer terug te komen bij meer balans en innerlijke rust!

Alle oefeningen die we doen zijn gebaseerd op het boek en teachings van ’15 ways to a happier you’, geschreven door mijn groot meester en founder Master Choy.

De workshops zijn voor volwassenen van alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe fit je bent, beginner of gevorderde, Rainbow Tai Chi Chi Kung is voor iedereen!

Deze 7 uur durende workshop kost €45,- incl. chi-energised water, bijzondere theetjes en wat lekkers! Let op! Voor de early birds zijn er tot 1 februari kaartjes a € 35,- te bestellen via
https://www.facebook.com/events/1119937231474713/

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op via:
sabineferon@gmail.com
+31 6 53 21 77 06 (doet het tijdelijk niet)
+44 7872 86 57 20
www.rainbow-taichi.org.uk

 

25 February 2018

45,- incl. chi-energised water, bijzondere theetjes en wat lekkers!

Metabolic Lab

starts: 10:00

ends: 17:00