Rondleiding over de Ceuvel


Rondleiding over de Ceuvel

Woon je in de buurt of ben je geinteresseerd in de Ceuvel?


Eens per maand op zondag om 15:00 organiseren wij een rondleiding organiseren die voor iedereen toegankelijk is, gegeven door een van de Ceuvelaars. Wil je onze plek beter leren kennen, meer leren over het ontstaan en de achtergrond van de Ceuvel en de verschillende duurzaamheidstechnieken, kom dan naar deze rondleiding! Achteraf is er ruimte voor vragen en een praatje.

Praktische informatie:
Kosten voor deelname zijn € 10,- (inclusief boekingskosten en een drankje bij het Café) en de rondleiding duurt ongeveer een uur. Tickets kunnen online gekocht worden via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/tourceuvelmaart

De opbrengsten van de tour steken we in het nog verder verduurzamen van onze creatieve broedplaats. Tijdens en na de rondleiding is er uiteraard de gelegenheid voor vragen en een nagesprek. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers per rondleiding. Het terrein van de Ceuvel is niet erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel, maar het is ook niet geheel onmogelijk, waar een wil is, is een weg. De rondleiding is in principe in het Nederlands, neem contact op voor een Engels-talige rondleiding (events@deceuvel.nl).

Facebook evenement:

https://www.facebook.com/events/1916251925355023/

25 March 2018

10,-

De Ceuvel

starts: 15.00

ends: 16.00