Start 8-weekse EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING


Start 8-weekse EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING

Stel je voor wat er gebeurt als je minder geleefd werd door je werk of je agenda. Dat je met minder stress en frustratie meer jezelf durft te zijn. Energie, tijd en aandacht hebt voor wat er echt toe doet..

Onderzoek geeft aan dat mediteren je hierbij kan helpen. En een 8-weekse cursus helpt je om het ook echt een plek te geven in je leven. Mits het een cursus is die bij je past..

Dat laatste is voor mij belangrijk: het gaat om jouw ervaring, wat jij meemaakt, hoe jij het kan doen. Daarom geef ik de Mindfulnesstraining met een eigentijdse draai: met thema’s van nu (bijvoorbeeld ‘hoe ga je om met de prestatiemaatschappij’, ‘eerste hulp bij stress’), met flexibele manieren van oefenen (dus geen verplicht ‘1 uur per dag lang mediteren’), en oefeningen die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://ankewijnja.nl/ voor meer informatie, of mail me op info@ankewijnja.nl

Cursusdagen van deze reeks:
5, 12, 19 december, 9, 16, 23, 30 januari & 6 februari

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt hier op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als meditatietrainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Aanmelden:

Kan per mail naar info@ankewijnja.nl
of via de site: https://ankewijnja.nl

5 December 2018

325 voor de reeks van 8 (korting voor kleine beurs is mogelijk)

Workship

starts: 09:30

ends: 12:00