START EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING – 8 WEKEN (avondgroep)


START EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING – 8 WEKEN (avondgroep)

Wat als je volop zou kunnen leven, maar zonder haast? Dat je weer kan genieten van wat er echt toe doet? Dat je meer jezelf durft te uiten en je grenzen makkelijker aan kan geven? Mindfulness kan je hierbij helpen. Zeker als je leert het een plek te geven op een manier die bij jou past…

Het gaat mij als trainer om jouw ervaring, wat jij meemaakt, hoe jij er wat mee kan. Daarom geef ik de Mindfulnesstraining eigentijds en flexibel. Met thema’s van nu en veel verschillende manieren van oefenen. Kort en lang, binnen en buiten, met extra aandacht voor oefeningen die je gewoon in je dagelijks leven kunt toepassen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://ankewijnja.nl/ voor meer informatie, of mail me op info@ankewijnja.nl

Trainingen starten op zowel de maandagavond, woensdagochtend als woensdagavond. 

Over Anke Wijnja
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt hier op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als meditatietrainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Aanmelden:

Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site: https://ankewijnja.nl

16 September 2019

€325,- (Korting voor kleine beurs is mogelijk)

Workship

starts: 19:30

ends: 22:00