SureButHow – Website Launch & Interview Sessions


SureButHow – Website Launch & Interview Sessions

Jarenlang worden we al verteld dat als we het echt willen, we de wereld kunnen veranderen. In tijden van Trump, fake news, vluchtelingen en de klimaatcrisis is het nog nooit zo duidelijk geweest. Het is tijd voor verandering, en wel nu.

Tegenwoordig heeft iedereen een mening over de huidige toestand van de wereld. De whats en de whys zijn in overvloed, maar de hows ontbreken vaak nog. Hoe kunnen wij echte
verandering teweeg brengen? Welke concrete stappen kunnen we vandaag nog ondernemen om morgen het verschil te maken?

Onder leiding van Sven Peetoom gaat SureButHow (surebuthow.com) bij creatieve broedplaats De Ceuvel het gesprek aan met twee initiatiefnemers die op hun eigen manier positieve verandering teweeg brengen. Kunnen we de ervaringen en uitdagingen die zij tegemoet komen op het pad naar impact vertalen naar concrete acties voor ons eigen leven? Tijdens het event gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen en meer.

Ook gaan we met jou in gesprek! Breng je ideeën over verandering voor een betere wereld naar de tafel en ga het gesprek aan met elkaar om er achter te komen welke rol jij kan spelen.

Ervaar hoe jij het verschil kan maken!

Changemaker #1: Gilberto Morishaw (Smeltkroes & Bond voor Studenten Actie)

Changemaker #2: Spencer Heijnen (CollAction)

13 April 2018

Gratis

De Ceuvel

starts: 20:00

ends: 23:00