Timmer je eigen bankje voor de BuurtBankjesDag


Timmer je eigen bankje voor de BuurtBankjesDag

Tijdens deze dag timmer jij onder begeleiding zelf een bankje in elkaar! Zet hem op de stoep en open je eigen BuurtBankje!

Nu de dagen weer langer en warmer worden is het hoog tijd voor wat gezelligheid op de stoep! Gooi ramen en deuren open, zet een bankje op de stoep en praat bij met je buren op de BuurtBankjesDag op zondag 22 mei.

Heb jij nou nog geen bankje? Geen paniek! Speciaal voor jou organiseren we bij De Ceuvel een leuke middag. Tijdens deze dag timmer jij onder het toeziend oog van een timmerman/vrouw zelf een bankje in elkaar!

Bij De Ceuvel leer je, onder begeleiding van een vakman, om een bankje te maken uit oud hout die je mee naar huis mag nemen, zodat je mee kunt doen aan de BuurtBankjes Dag.

Voor jong en oud, kom lekker klussen, samenwerken, leer bouwen als geen ander, leer je buren kennen, en maak iets moois voor thuis!

VOOR WIE
Jong, oud, iedereen die een bankje wil voor zijn huis! Kluservaring en eigen gereedschap is een pré maar niet nodig.

WAT KOST DAT?
€35,- per bankje, dit dekt de materiaalkosten van jouw bankje (je kunt tot 4 mensen per bankje aanmelden om samen met je familie of buren te komen klussen). Je kunt hier je kaartje kopen.

DOOR WIE?
De BuurtBankjes Klusdag wordt georganiseerd door BuurtBankjes. We maken daarbij gebruik van geleefde (rest)materialen. Zo wordt ieder bankje duurzaam en uniek! De begeleiding is in handen van Marcel van Wees, expert in hergebruik en interieur bouwer gevestigd op de Ceuvel.

MEER INFO
contact@buurtbankjes.nl

14 May 2022

35,-

De Ceuvel

starts: 13:00

ends: 17:00