Rondleiding over De Ceuvel


Rondleiding over De Ceuvel

Vanwege de grote vraag beginnen we vanaf eind september met rondleidingen over de Ceuvel voor het publiek. Tot nog toe gaven wij alleen rondleidingen op afspraak voor groepen en bedrijven. Nu gaan we ook eens per maand op zondag om 15:00 een rondleiding organiseren die voor iedereen toegankelijk is, gegeven door een van de Ceuvelaars. 

Praktische informatie:

Kosten voor deelname zijn € 10,- (inclusief boekingskosten en een drankje bij het Café) en de rondleiding duurt ongeveer een uur. Tickets kunnen online gekocht worden via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ceuveltour
De opbrengsten van de tour steken we in het nog verder verduurzamen van onze creatieve broedplaats. Tijdens en na de rondleiding is er uiteraard de gelegenheid voor vragen en een nagesprek. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers per rondleiding. Het terrein van de Ceuvel is niet erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel, maar het is ook niet geheel onmogelijk, waar een wil is, is een weg. De rondleiding is in principe in het Nederlands, neem contact op voor een Engels-talige rondleiding.

Data van de openbare rondleidingen:

Zon 24/09
Zon 22/10
Zon 26/11
Zat 23/12 (ivm kerst op zaterdag ipv zondag)

24 September 2017

10,- inc. drankje

De Ceuvel

starts: 15:00

ends: 16:00