Op trashdate in Buiksloterham


Op trashdate in Buiksloterham

Wie heeft er zin in een Trashdate? Op 3 februari verzamelen we bij de Ceuvel en gaan we samen op een strooptocht door de buurt. Wat is een trashdate? We wandelen rond en ruimen zwerfaval op. Ondertussen leren we elkaar kennen en dagen we elkaar uit tot het verzinnen van creatieve bestemmingen voor het verzamelde afval. Achteraf gaan we ons afval terugsturen per post naar de producenten zoals Coca-Cola, Spa en Red Bull als onderdeel van de #BackToSender campagne met een grappige of poëtische brief of zelfgeschreven lied! 

Zeg nou zelf, wat is nou een leukere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan samen de stad schoon te maken en zwerfafval terug te sturen naar de producenten? Niet voor niets won Trashdating afgelopen november de prijs voor het beste idee voor een schone stad tijdens Amsterdam Schone Stad georganiseerd door de Gemeente in de Beurs van Berlage.

We verzamelen om 13:00 op de Ceuvel en gaan om 13:30 de wijk in. Deelname is gratis. Neem iets lekkers te eten of drinken mee voor onderweg. Achteraf verwerken we het afval tot knutselwerkjes en postpakketjes in Metabolic Lab op de Ceuvel.

3 February 2018

Gratis

De Ceuvel

starts: 13:00

ends: 16:00