verdiepingsavond mindfulness


verdiepingsavond mindfulness

SAMEN VERDIEPEN
Deze maandelijkse avonden gaan verder waar de training ophield. Mindful in je leven staan gaat makkelijker als je af en toe samen traint. Het blijft levend als je je steeds meer verdiept. En het is heel fijn om dat gezamenlijk te doen!

De avonden bestaan uit samen oefenen (met nieuwe en vertrouwde meditatie in een ander licht), het delen van ervaringen en een deel verdieping. De avonden hebben hun eigen hoofdonderwerp, voortkomend uit een eerdere vraag van de groep of vanuit de ervaring van de trainer zelf. Elke keer wordt een ander aspect belicht, verdiept en geoefend.

Open voor iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gedaan, of op een andere manier al wat langer ervaring heeft met meditatie!

OVER ANKE WIJNA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

Meer informatie: https://ankewijnja.nl/mindfulness/
Aanmelden: Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site  https://ankewijnja.nl/inschrijven/

28 November 2019

€25,-

Workship

starts: 19:30

ends: 22:00