Verkiezingsavond op De Ceuvel


Verkiezingsavond op De Ceuvel

De Club presenteert: Verkiezingsavond op De Ceuvel
15 maart – 21:00 – 01:00 uur

“Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”. – Johan Cruijff

Politiek saai? Nee joh! We maken er een feestje van! Het WK-voetbal kijken we ook met z’n allen, dus waarom niet naar de verkiezingsuitslagen? Trouwens, in Noorwegen doen ze dat al lang. En in Scandinavië is alles beter.

De bal is rond, het gras is nat, het kan nog alle kanten op. Onder leiding van voormalig bondscoach Rutte, met Klaver links-voorin, Wilders op rechts-buiten en Pechtold strategisch in het middenveld. Met de beschouwing van Herman de Schermman kijken we samen wie er met de winst naar huis gaat. Of je nou voor AJAX bent, PSV, VVD of SP, onder het mom van verbinding, verbroedering en solidariteit kijken we samen naar de uitslagen. Met BIER en een BEAMER maken we van politiek weer volkssport nummer 1! En mochten we vinden dat de hele takkezooi naar de gallemiezen gaat, kunnen we ons meteen klem zuipen.

EXTRA: Voor als die hele politieke grafbende toch te saai blijkt te zijn, zoeken we nog pauze-acts! Dus kan jij een aardig nootje zingen of zit je zusje bij een leuke dansvereniging? Meld je aan bij wijzijndeclub@gmail.com.

IEDEREEN IS WELKOM

Tot de 15e!

LIEFS
_____
* DE CLUB is een creatief activistisch collectief/platform dat zich actief inzet voor verbinding en empathie op maatschappelijk en politiek vlak. Sinds november 2016 organiseren ze regelmatig bijeenkomsten om gezamenlijk na te denken over activisme anno 2017.

15 March 2017

Gratis

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 01:00