Cancelled – Wildpluk expeditie


Cancelled – Wildpluk expeditie


WE GAAN WEER BEGINNEN
De lente is vol op gang, nieuw bladen en bloemen zijn klaar om geplukt te worden. Het is in de wildpluk de tijd voor zowel lentesalades als bloemenlimonades, bloemen gelei’s en allerlei frisse, kruidige recepten…

Zo is elke wildpluk weer anders, het basisprogramma blijft hetzelfde: 
– Dus wil je weten welke planten, bessen en zaden je kan eten? En hoe je ze moet bereiden? Ga dan mee op pad om te ontdekken wat voor  de natuur biedt.
– Tijdens deze expeditie komen we veel eetbare planten tegen, waarbij we kijken hoe je ze kan herkennen, welke eetbaar zijn, of het verantwoord is de plant te plukken en natuurlijk hoe je ze kan bereiden. Tevens zullen we een aantal planten oogsten en meenemen.
– Terug bij de Ceuvel zullen we de verzamelde oogst wassen, snijden en sorteren. Om vervolgens culinair aan de slag te gaan!
– Met z’n allen stellen we een niet alledaags menu samen, afhankelijk van wat het park ons op dat moment te bieden heeft.
– We sluiten de dag af met een smakelijke proeverij.

OVER ANKE
Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities organiseert ze de serie Ceuvelkids Natuurontdekkers op de Ceuvel. Daarnaast geeft ze training in meditatie en mindfulness, wat ze graag combineert met buiten zijn.

Meer info over Anke:
www.thenatureconnection.nl


TICKETS


19 April 2020

€ 31,-

De Ceuvel

starts: 13:30

ends: 17:15