Wildpluk Expeditie in het Noorderpark (uitverkocht)


Wildpluk Expeditie in het Noorderpark (uitverkocht)

*Wegens grote belangstelling is deze tweede datum toegevoegd*

Leer samen met Bastiaan Veenman van The School of Nature wat je allemaal kunt vinden aan eetbaar ‘onkruid’ in het Noorderpark, vlakbij De Ceuvel. Heb je altijd al willen weten welke planten, bessen en zaden je kan eten? En hoe je ze moet bereiden? Samen gaan we op pad om te ervaren wat voor lekkers de natuur voor ons in petto heeft.

Tijdens deze ontdekkingstocht zullen we veel eetbare planten tegenkomen, waarbij we kijken hoe je ze kan herkennen, welke eetbaar zijn, of het verantwoord is de plant te plukken en natuurlijk hoe je ze kan bereiden. Tevens zullen we een aantal planten oogsten en meenemen.

Terug bij de Ceuvel zullen we de verzamelde oogst wassen, snijden en bereiden. Daarna gaan we culinair aan de slag en stellen we een niet alledaags menu samen, afhankelijk van wat het park ons op dat moment te bieden heeft. We sluiten de dag af met een smakelijke proeverij.

The School of Nature is een initiatief van Jorien Hendrikx en Bastiaan Veenman. Ze organiseren workshops en avonturen die jou weer dichter bij de natuur brengen. Ga aan het fermenteren, leer over eetbare planten, of ga mee op avontuur tijdens de wildkampeer weekenden.

Tickets:
Bestel online je tickets via:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/wildplukken

23 September 2018

25,-

Het Noorderpark

starts: 13:30

ends: 17:30