Wildpluk expeditie #10 // Wintereditie


Wildpluk expeditie #10 // Wintereditie

Wildplukken èn samen koken – wintereditie!  Wat is er te vinden in de natuur als alles kouder wordt? Ìs er dan eigenlijk nog wel wat? Wat groeit en leeft er in de winter? Trek je warme jas aan en ga mee op zoek naar het verborgen voedsel. Juist in dit jaargetijde is het elke keer weer een verrassing wat er te vinden is. 

Tijdens de expeditie leer je hoe je eetbare planten kan herkennen, welke eetbaar zijn en of het verantwoord is de plant te plukken. 
Terug bij de Ceuvel gaan we culinair aan de slag met wat we hebben gevonden. Daar maken we met zijn allen een niet alledaagse proeverij van. Uitbundig of ingetogen, afhankelijk van wat de natuur ons kan geven in de winter… 

Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities is ze natuurcoach en geeft ze mindfulness in de buitenlucht.

MEER INFO OVER ANKE
www.thenatureconnection.nl

TICKETS
https://thenatureconnection.nl/inschrijven/

23 January 2022

42,-

De Ceuvel

starts: 13:30

ends: 17:30