Wildpluk Jaartraining // The Nature Connection


Wildpluk Jaartraining // The Nature Connection

HET HELE JAAR ROND WILDPLUKKEN
Wil jij echt goed leren wildplukken? Zeker zijn van wat je plukt, ook als je in het eentje in het bos staat? Wil je meer leren dan zevenbladpesto? Kom dan mee met de Wildpluk jaartraining van The Nature Connection!

Je gaat elk seizoen mee op Wildpluk Expeditie (4x) èn krijgt daarnaast 3 Wildpluk ‘Special’s over een bijzonder onderwerp (bijv. bos-EHBO, Thee & Koffie planten, koken op vuur). Oftewel: 7 live expedities door het jaar heen waarbij we steeds voortbouwen op wat je de keer ervoor hebt gezien/geleerd/gedaan.

Om het je nog meer eigen te maken krijg je tips en opdrachten die je tussendoor zelf kunt doen – zo ontdek je wat je in je eigen buurt kunt vinden en krijg je vertrouwen in je eigen pluk. Het maakt het ook mogelijk om te werken met verwerkingstechnieken die wat meer tijd vragen (zoals fermenteren, drogen, limonade of jam maken, etc.).

Kortom: we gaan echt de diepte in! Nieuwsgierig? https://thenatureconnection.nl/wildplukken-jaartraining/

OVER DE TRAINER
Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities is ze natuurcoach en geeft ze mindfulness in de buitenlucht.

Meer info:  www.thenatureconnection.nl

22 April 2022

350

Wisselend

starts: 13:30

ends: 17:15