Winter Wildpluk Expeditie


Winter Wildpluk Expeditie

Winter Wildpluk Expeditie
Zondag 11 december 13:30 – 17:00/17:30
Kosten: € 42,- 

Wildplukken èn samen koken, in de donkerste tijd van het jaar!
Heb je altijd al willen weten welke planten, blaadjes en zaadjes je in de winter nog steeds kunt eten? En hoe je dat dan klaarmaakt?
Ga dan nu mee op pad en ontdek wat er in de winter te vinden is…

Tijdens de expeditie zien we hoeveel eetbare planten je tegenkomt, leer je hoe je ze kan herkennen, welke eetbaar zijn en of het verantwoord is de plant te plukken. Natuurlijk zullen we een aantal planten oogsten en meenemen.

Terug bij de Ceuvel wordt deze verzamelde oogst gewassen, gesneden en gesorteerd. Daarna gaan we culinair aan de slag, zo in de wintermaand ook uiteraard met koken op een vuurtje. Met z’n allen stellen we zo een niet alledaags menu samen, afhankelijk van wat het park ons op dat moment te bieden heeft. Ter afsluiting is er een smakelijke proeverij.

Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities is ze natuurcoach en geeft ze mindfulness in de buitenlucht.

Tickets:
Scoor je tickets HIER!!

Meer info over Anke:
www.thenatureconnection.nl

11 December 2022

42

De Ceuvel

starts: 13:30

ends: 17:30