Workshop Ademwerk | Uitverkocht


Workshop Ademwerk | Uitverkocht

CHANGE THE BREATH // CHANGE THE BODY // CHANGE THE MIND

Tijdens deze ademcirkel leer je de techniek van het ademhalen op een dieper niveau. Ademwerk is een krachtige techniek om spanning en stress los te laten. Als we onder langdurige stress staan, houden we veel van deze stress onbewust vast in het lichaam. Door bewust te ademen naar deze plekken, maken we weer ruimte in het lichaam en in ons leven. Doordat we gebruik maken van aanraking en drukpunten op het lichaam tijdens deze ademsessie, ondersteunen we je bij het loslaten van eventuele spanningen.

Door volledig en verbonden te ademen kom je in een andere staat van bewustzijn. Dit geeft je heldere inzichten in (oude) patronen én het brengt je in contact met fysieke spanning en emoties. Het leert je om volledig aanwezig te zijn met alles wat er in je lichaam gebeurt, zonder daarover te oordelen. Onvoorwaardelijk voelen!

VOOR WIE
Voor iedereen die echt naar zichzelf wil kijken, ook de minder mooie kanten.

PRAKTISCH
– draag WARME, makkelijk zittende kleding en warme sokken;
– neem je favoriete deken mee (je kan het koud krijgen)
– wij zorgen voor thee en iets lekkers

DOOR WIE
Ooit waren Liesje en Essa communicatiespecialisten bij IDFA, totdat ze het licht zagen en elkaar een schop onder de kont gaven. Ze zeiden hun baan op om te doen waar ze werkelijk voor staan. Beiden hadden ze al behoorlijk wat ervaring op het gebied van lichaams- en ademwerk en daarom besloten ze hun krachten te bundelen.

Liesje is shiatsu masseur, geeft in-company stoelmassages en gezondheidsadvies en heeft een passie voor ademwerk (o.a. Wim Hof Method).
Essa is ademcoach, ze begeleidt mensen tijdens individuele ademsessies, is holistisch masseur en yoga nidra docent.

TICKETS: UITVERKOCHT
€ 35,-
KLIK HIER VOOR JE TICKET

LET OP
Uit voorzorg raden we af om tijdens de zwangerschap aan een ademcirkel deel te nemen. Ook kunnen mensen met cardiovasculaire aandoeningen en epilepsie niet deelnemen. Bij andere serieuze gezondheidsproblemen adviseren we om eerst met een medisch specialist te overleggen voor je deelneemt.

NOG VRAGEN?
Stuur een mailtje naar Essa op bloemademwerk@gmail.com
https://www.essaademwerk.nl/

29 January 2020

35,-

Metabolic Lab

starts: 19:00

ends: 21:30