Zomer-engelen met de Filmjunk


Zomer-engelen met de Filmjunk

Zomer! Ontspannen op het strand met een boek. Fysiek en in verbeelding de zon achterna. Heerlijk.

Kom je de stad niet uit? Geen nood! Zomer-engelen brengt de ‘met-je-boek-aan-het-strand’-ervaring naar de Workship op de Ceuvel!


Ontspannen in een groene oase luisteren naar een mix van literair talent in de ruimste zin van het woord. Stuk voor stuk staat ons podium vol zomer-engelen. Verwacht muziek, voordrachten, lezingen en films. Op vier zondagen en een zaterdag deze zomer nodigen wij u uit om te komen genieten van gedichten in de zon.

Op zondag 30 juni toont Filmbekeken.com ons Howl, de film van Rob Epstein en Jeffrey Friedman over het legendarische gedicht van Allen Ginsberg. Van te voren vertelt de Filmjunk ons precies waar je op moet letten om het meeste uit de film te halen, en Zomer-engelen zou Zomer-engelen niet zijn als er niet ook een dichter voordraagt. Op 30 juni is dat niemand minder dan Maxime Garcia Diaz, de NK-poetryslam winnares van 2019! Als geen ander brengt zij de Beat naar het nu.


Na afloop gaan we met z’n allen naar Café de Ceuvel om te genieten van een goede maaltijd en een fantastisch gesprek. Eten jullie mee?

Waar? Workship op de Ceuvel
Wanneer? Zondag 30 juni van 16.00 – 18.00
Wat kost het? Pay what you want

30 June 2019

Pay what you want

De Ceuvel

starts: 16:00

ends: 18:00