Flexwerkplek


Flexwerken op De Ceuvel


Café de Ceuvel is misschien gesloten maar broedplaats De Ceuvel is nog geopend. Vanaf heden bieden wij flexwerkplekken aan in het Metabolic Lab. Een fijne ruimte met veel licht, planten en uitzicht over
het plein. Dus kom werken op De Ceuvel en geniet van rust, ruimte en stilte.


Het Metabolic Lab

Reserveer een flexplek in het Metabolic Lab op De Ceuvel. Wij zorgen voor ruim 1.5 meter afstand tussen de tafels zodat je  veilig en in alle rust je werkzaamheden kan verrichten. Voor een hele dag in het Metabolic Lab van 09.00 tot 17.15 vragen wij 25 euro. De prijs is inclusief onbeperkt koffie en thee, een kleine versnapering, btw en boekingskosten.


Een plek bemachtigen 

Je kunt een plekje reserveren via ons ticketingsysteem Stager. Klik op de onderstaande link en klik vervolgens op de datum die jou het beste uitkomt. Koop je kaartje en geniet van een rustige werkdag op De Ceuvel. Je kunt jouw plekje tot 24 uur van tevoren boeken. 

https://ceuvel.stager.nl/web/tickets


Voor bedrijven

Wij begrijpen heel goed dat niet al het werk vanuit huis verricht kan worden. Daarom is het ook mogelijk om de flexwerkplekken van het Metabolic Lab privé te boeken voor jouw werknemers. Stuur een mailtje naar boeking@deceuvel.nl voor meer informatie.