News


Nieuws van de Buurderij

Posted on

Na een knallende opening een jaar geleden en een goede zomer, was de Buurderij de Ceuvel eventjes in een winterdipje gedoken. Een aantal boeren waren op reis, het groente aanbod liep terug, en onze Buurderij Verantwoordelijke Floor kondigde aan op een lange reis te gaan. 

Inmiddels hebben we een nieuwe Buurderij Verantwoordelijke in de persoon van Pieternel, die met frisse moed bezig is weer nieuwe energie in de Buurderij te blazen, en in de opmaat naar de lente een hoop nieuwe boeren en producenten te betrekken bij onze wekelijkse boerenmarkt. Naast Pieternel, werken we nu ook samen met de Duintuin uit Heemstede, die een enorm assortiment aan wintergroenten hebben. Ook de fruittelers Eerlijk & Heerlijk van Berge doen nu mee, en die hebben enorm veel appels, peren, jammen en sappen te koop! 

Ga dus snel naar https://boerenenburen.nl/nl-NL/assemblies/8844 en laat je verrassen door het vernieuwde aanbod! Bestel je boodschappen voor zondagavond, en haal ze dinsdagavond op bij de boer in Café de Ceuvel.