Boot 2d

Macula boot
image

Kim Films

Ik deel mijn ontdekkingen en inspireer anderen tot verandering

Kim vertelt kleine verhalen waarmee zij grotere maatschappelijk en psychologische thema’s aansnijdt. Verhalen waarin de kracht en talenten van mensen leidend zijn. Kim Films maakt kwalitatief hoogwaardige documentaires (kort, feature, webserie) voor 9 jarigen en ouder.

Hoe maakt Kim Films het verschil? 
Ik maak documentaires samen met kinderen. Zij mogen van mij zeggen wat ze denken en vinden, en hoe je content maakt die voor hun interessant is.

Waar kunnen mensen je voor bellen?
Een verhaal of project dat behoefte heeft aan het perspectief van het kind.

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
Op de Ceuvel valt alles voor mij op z’n plaats: ik ontmoette er mijn grote liefde, beleefde er menig memorabel feest en vond er ook nog eens mijn ideale werkplek!

Hoe kunnen mensen je bereiken?
Kim Films
Kim van Haaster
Www.kimvanhaaster.nl
Info@kimvanhaaster.nl
Tel: +31 628309576


image

Nils Elzenga

training, coaching & copywriting

Ik train en coach mensen, met als focus weer in verbinding komen met je lijf, je emoties en je intuïtie; ik ben ademwerker en geef les in circling, een krachtige practice om dieper te verbinden met jezelf en met anderen; ik schrijf over mooie onderwerpen (duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling).

Hoe maak je het verschil? 
Als mensen meer in verbinding komen met hun lijf, vergroot dat hun bewustzijn en gevoel van welbevinden. Dan gaan ze vanzelf beter voor zichzelf én hun omgeving zorgen!

Waar kunnen mensen je voor bellen?
1-op-1 coaching, ademwerk, circling, copywriting

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
Ik zit hier tussen likeminded people; mensen die net als ik gaan voor een betere wereld, die dwars durven denken en buiten de lijntjes durven kleuren.

Je favoriete plek / bezigheid / gerecht / activiteit / product / herinnering / (foto)moment / best bewaarde geheim op de Ceuvel?
Damn, ik mis de festivals! Klein maar fijn, op een best kept secret plekje, altijd goeie crowds – kortom helemaal mijn vibe. 

Hoe kunnen mensen je bereiken?
Nils Elzenga
nils.elzenga@gmail.com
06-46242449