Boot 2d

Macula boot
image

Hans Bouma

Hans Bouma is werkzaam als freelance cameraman voor met name documentaires en TV programma’s zoals VPRO’s Tegenlicht. Met een open blik en de stijl van ‘Direct Cinema’ hanteert hij zijn camera om bijzondere verhalen te helpen maken.

Hans Bouma is werkzaam als freelance cameraman voor met name documentaires en TV programma’s zoals VPRO’s Tegenlicht. Met een open blik en de stijl van ‘Direct Cinema’ hanteert hij zijn camera om bijzondere verhalen te helpen maken. Momenteel is hij net klaar met een speelfilm in de VS. Als regisserend cameraman werkt hij daarnaast aan eigen projecten zoals ‘Congo Business Case’ (2013) en opdrachtfilms voor NGO’s.

www.hansbouma.net


image

IFproductions

Ilse en Femke van Velzen zijn internationaal erkende filmmakers. Hun documentairefilms zijn een instrument om sociale verandering op gang te brengen door middel van grote internationale impact campagne.

Ilse en Femke van Velzen zijn internationaal erkende filmmakers. Sinds 2002 produceren en regisseren zij onafhankelijke documentaires onder het productielabel IFproductions. Ze hanteren een unieke mix van cinematografische stijl met een journalistieke aanpak. Hun documentairefilms zijn een instrument om sociale verandering op gang te brengen door middel van grote internationale impact campagne.

www.ifproductions.nl

 

 


image

KID-START Foundation

Empowering Kids to Teach Adults

KID-START gebruikt Film & Storytelling om kinderen een stem te geven zodat zij volwassenen kunnen bijstaan bij het behalen van de Sustainable Development Goals.

KID-START gebruikt Film & Storytelling om kinderen een stem te geven zodat zij volwassenen kunnen bijstaan bij het behalen van de Sustainable Development Goals. Want volwassenen kunnen wel wat hulp en visie gebruiken bij het maken van toekomstbestendige beslissingen.

www.kid-start.org


image

Kim Films

Ik deel mijn ontdekkingen en inspireer anderen tot verandering

Kim vertelt kleine verhalen waarmee zij grotere maatschappelijk en psychologische thema’s aansnijdt. Verhalen waarin de kracht en talenten van mensen leidend zijn. Kim Films maakt kwalitatief hoogwaardige documentaires (kort, feature, webserie) voor 9 jarigen en ouder.

Hoe maakt Kim Films het verschil? 
Ik maak documentaires samen met kinderen. Zij mogen van mij zeggen wat ze denken en vinden, en hoe je content maakt die voor hun interessant is.

Waar kunnen mensen je voor bellen?
Een verhaal of project dat behoefte heeft aan het perspectief van het kind.

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
Op de Ceuvel valt alles voor mij op z’n plaats: ik ontmoette er mijn grote liefde, beleefde er menig memorabel feest en vond er ook nog eens mijn ideale werkplek!

Hoe kunnen mensen je bereiken?
Kim Films
Kim van Haaster
Www.kimvanhaaster.nl
Info@kimvanhaaster.nl
Tel: +31 628309576


image

Macula Films & Photography

Hermen van de Waal

Macula Films geeft initiatieven die de wereld mooier maken een krachtig podium middels film.


image

Nils Elzenga

training, coaching & copywriting

Ik train en coach mensen, met als focus weer in verbinding komen met je lijf, je emoties en je intuïtie; ik ben ademwerker en geef les in circling, een krachtige practice om dieper te verbinden met jezelf en met anderen; ik schrijf over mooie onderwerpen (duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling).

Hoe maak je het verschil? 
Als mensen meer in verbinding komen met hun lijf, vergroot dat hun bewustzijn en gevoel van welbevinden. Dan gaan ze vanzelf beter voor zichzelf én hun omgeving zorgen!

Waar kunnen mensen je voor bellen?
1-op-1 coaching, ademwerk, circling, copywriting

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
Ik zit hier tussen likeminded people; mensen die net als ik gaan voor een betere wereld, die dwars durven denken en buiten de lijntjes durven kleuren.

Je favoriete plek / bezigheid / gerecht / activiteit / product / herinnering / (foto)moment / best bewaarde geheim op de Ceuvel?
Damn, ik mis de festivals! Klein maar fijn, op een best kept secret plekje, altijd goeie crowds – kortom helemaal mijn vibe. 

Hoe kunnen mensen je bereiken?
Nils Elzenga
nils.elzenga@gmail.com
06-46242449