CEUVEL SESSIONS // JACAMAR


CEUVEL SESSIONS // JACAMAR

Gratis live muziek in het gezellige Café de Ceuvel! Van dancehall tot jazz tot funk tot house tot opera. Met dit keer JACAMAR. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan snel HIER een plekje.

De fundamenten van ‘Jacamar’ zijn gebouwd op de songwriting en home recordings van de frontman, gitarist en singer/songwriter Randy Haas. Als Nederlandse indie-rock artiest wilde hij enkele van zijn nieuwste en zelfs oudere ideeën tot leven brengen met een band van beste vrienden.

Wouter Bauman – Drums & Percussie
Dick Fennema – Bas
Kim van Haaster – Toetsen en zang
Randy Haas – Gitaar, zang & teksten.

“We halen het beste van elkaar naar boven en dat weerspiegelt zich in het proces van het vormgeven van de nummers tot hun uiteindelijke finesse, want we doen het samen”.

En ze deden het snel! Een paar repetities waren genoeg om de magie te laten gebeuren in IJland Studio Amsterdam. Begeleid door sound-engineer Remko Schouten die met zijn ervaring en opnamekwaliteiten perfect aansloot bij de creatieve mindset van de band en voor de juiste flow en goede vibes zorgde.

Jacamar’s eerste single ‘Great in the sun’ sluit alles af, met zijn losse zomervibes, grungy drumgeluiden, puntige baslijnen, zonnige gitaren en transparante gelaagde zang brengt het de zon in het oor en hart van elke luisteraar. Jacamar’s volgende release ‘Nighttime’ (oktober 2021) als tegenhanger, onthult de meer donkere kant van het songwriting spectrum van de band.

Een heftige treinrit met vuige gitaren en sexy soundscapes, die bijeengehouden worden door stevige grooves en harmonische zang. Jacamar bracht hun eerste 5-track EP ‘Stand tall’ uit op 3 december 2021 en zal dan de podia en festivals aandoen omwille van de live muziek!

 

22 December 2022

Free

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 22:00