CEUVEL SESSIONS // TENGU MALINA


CEUVEL SESSIONS // TENGU MALINA

Ceuvel Sessions. Gratis live muziek in het gezellige Café de Ceuvel. Van Dancehall, klassieke muziek, jazz tot house. Met dit keer: Tengu Malina. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan snel HIER een plekje in ons café.

*Dineren voor het optreden? Dat kan! Vermeld het in de opmerkingen van de reservering.

OVER TENGU MALINA
Tengu Malina is een duet geboren in 2018 met als doel onderscheidende interpretaties van muziek te presenteren in verschillende genres. Ze bieden een repertoire vol schakeringen en kleuren, waarbij ze het publiek van het meeslepende ritme van Swing en Samba, naar de rustige sfeer van prachtige
jazz ballads en Bossa Nova songs. Bovendien, voor een moderner tintje, bieden ze herinterpretaties van bekende popstukken uit zowel de Italiaanse als de internationale cultuur.

Het duet is Martina “Effy” Bergonzoni op zang en gitaar en Niccolò Zanella op saxofoon. Beiden studeerden professioneel aan de meest gerenommeerde conservatoria in Europa, respectievelijk het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. In de loop van hun jarenlange samenwerking hebben zij de gelegenheid gehad om een bijzondere muzikale relatie te creëren, waardoor hun optreden uniek is, verfijnd en geraffineerd.

Tengu Malina is momenteel een actief project, dat in heel Europa optreedt, vooral in Italië en in Nederland. Onder de verschillende optredens, in 2018
opgetreden voor het evenement “Make the World Great Again Festival” en voor het pilot evenement voor het “RooftopFestival” in Amsterdam, Nederland. Gedurende 2019-2021 werkten ze vaak samen met het “Amsterdam Music Project”, spelen in de meest prestigieuze locaties in de stad Amsterdam zoals “Zoku”,”De Ceuvel” en “Cultureel Cafe Bacchus”.
In 2020 speelden ze in een van de grootste culturele evenementen in Amsterdam, het “Grachten Festival”.

 

23 February 2023

Free

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 22:00