CEUVEL SESSIONS // YAN


CEUVEL SESSIONS // YAN

Zaterdag 27 Augustus komt Café de Ceuvel met een hele bijzondere Ceuvel Sessions die je niet wil missen! Dit keer een unieke live experience van YAN. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan snel een plekje HIER!

INTRODUCING YAN
YAN is de nieuwe solo act van Jan van Eerd. Met zijn veelzijdige set up zet hij een unieke live experience neer. Yan speelt vibrafoon aangevuld met analoge synths, hang, percussie en zang.

Over de artiest YAN
YAN is Jan van Eerd. Jan studeerde vibrafoon en drums op het Koninklijk Conservatorium en werkte vervolgens samen met artiesten als Spinvis, Yung Nnelg, Ellen ten Damme, Hadewych Minis en Wende. Als producer produceerde hij tal van albums en won een Edison voor het album Mens van Wende. Maar nu is Jan vooral YAN. Solo. De muziek van YAN is elektronisch met in de basis vintage synthesizers uit de jaren zeventig en tachtig. De vibrafoon en de marimba zijn het hart van zijn producties, maar worden afgewisseld met hang, percussie en zang. YAN’s muziek is soms verstild en filmisch, maar kan ook dansbaar en stevig zijn. Geïnspireerd door en past in het rijtje met Jon Hopkins, Four Tet, Nils Frahm en Philip Glass. Nieuwschierig?

 

27 August 2022

Free

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 22:00