Clean up #21 ‘A Plastic Ocean’ Editie


Clean up #21 ‘A Plastic Ocean’ Editie

 

SAMEN OPRUIMEN
Kom zondag naar De Ceuvel en ga samen met Trash Hero Amsterdam op pad. Het wordt weer een gezellige en productieve afval-opruim-dag. Samen maken we de buurt schoon! Trash Hero neemt handschoenen, grijpers en tassen mee.
Geen kosten – geen inschrijving – gewoon komen opdagen!

Na de opruim sessie kun je op De Ceuvel gratis naar de vertoning van de documentaire ‘A Plastic Ocean’.

WAT IS TRASH HERO?
Trash Hero gelooft dat iedereen een held kan zijn. Ben je klaar om een statement te maken, nieuwe vrienden te ontmoeten en deel uit te maken van de Trash Hero familie? Sluit je dan aan bij ons aan. Samen maken we schoon en verminderen we het zwerfafval.

Wat we doen:
Actie en bewustzijn verspreiden. Tijdens onze opruimacties pikken we samen afval op en motiveren we anderen om hetzelfde te doen.
Onderwijzen. Via verschillende programma’s zetten we ons actief in voor kinderen.
Duurzame projecten. We creëren en ondersteunen programma’s en strategieën die gemeenschappen helpen om bestaand en toekomstig afval te reduceren en beter te beheren. 
Inspiratie. We motiveren mensen om Trash Heroes te worden in hun dagelijks leven. Met consequente positieve berichtgeving en een filosofie van “kleine stappen” nemen we de barrières weg. Dit doen we door positief, inclusief, neutraal en transparant te zijn.

Meer informatie over de beweging, Trash Hero World en onze gedragscode vindt u op https://trashhero.org/

 

15 December 2019

Gratis

Het Plein

starts: 15:00

ends: 17:00