DE EEN-NA-LAATSTE CEUVEL VERJAARDAG


DE EEN-NA-LAATSTE CEUVEL VERJAARDAG


Daar is ie dan! Onze laatste, um nee, Een-na-laatste Verjaardag van de Ceuvel. We hebben er een jaartje bij gekregen en omdat te vieren maken we er natuurlijk een extra groot feest van! Onze Ceuvelaars stellen weer hun boten open en komen met een programmering voor jong en oud.

Leer meer over ons zuiverend park, luister mee met onze Ceuvel-Radio, ga los op live muziek, doe mee met een graffiti workshop, verf T-shirts met bloemen, bekijk kunst en nog veel meer.

TICKETS


BLOKKENSCHEMA
MAIN STAGE:
SHANTYKOOR
AJUMA
COLLIGNON
KAUW

SECRET GARDEN STAGE:
The Elements
Wynnm
Guy Salamon Group
Shaggy Greys

KABAALMAKERSBOOT:
JACAMAR

CAFE
Rens, Jaïr en Ome Uncle
SENTINEL ISLAND DISCO

MUZIEK
Ons Café zorgt er ook dit jaar weer voor dat je volop kan genieten van verschillende muzikanten. Van Jamsessies in onze Secret Garden, DJ’s tot in de late uurtjes en Live muziek op ons terras aan het water. Met o.a. Collignon, Kauw, Ajuma, Sentinel Island Disco en meer..


COLLIGNON
Hun nieuwe muziek kreeg grotendeels vorm op het podium toen de band opnieuw contact maakte met hun publiek na de ontnuchterende jaren van de pandemie. Het resultaat: zeer energieke en uptempo muziek, met wilde en exotische melodieën van Yves, briljant drumwerk van Gino (die een unieke techniek heeft door met zijn linkerhand conga’s te spelen en met zijn rechterhand te drummen), en Jori’s kenmerkende muzikale landschappen die hij creëert met zijn productie en sounddesign. Het is onmogelijk om niet op te gaan in de energie van een concert van COLLIGNON.


KAUW
In een wereld waar dansvloeren worden geregeerd door DJ’s, is KAUW op zoek naar een verfrissende, elektronische, maar dansbare sound, allemaal live uitgevoerd. Met invloeden uit het hele muzikale spectrum en beats die de klok rond gaan, staat KAUW garant voor een eclectische live set met House, Techno, Electro en allerlei experimentele in-betweens. KAUW is een duo bestaande uit Boye Ingwersen (Keys, Synths, Bass en Ableton) en Dali Hermes (Live Drums). Verwacht een wilde reis door het landschap van vette analoge, swingende beats en een onderdompeling in de mogelijkheden van dromerige, donkere en ontroerende geluiden.

KUNST

THE LOTS OF BOAT
Bekijk de werken van Olga Bednarz met o.a. prints, schilderijen en meer.

DIE BRETT BOOT
Expositie: ‘Alles is tijdelijk’. Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam exposeren 9 verschillende ontwerpen. Elk voorstel geeft een unieke kijk op de mogelijkheden als je je fantasie de vrije loop laat. Als bezoeker ga je de interactie aan met de studenten, een maquette en je eigen verwachtingen.

MACULA BOOT
Feestelijke opening van de foto Expositie
 ‘diversiteit in het licht van de oude Meesters’ op onze steigers. Én je kan een eigen fine-art portret laten maken geheel in stijl.

DE KABAALMAKERS
Altijd al een karikatuur van jezelf willen hebben? Onze eigen Randy zal op de Ceuvel verjaardag karikaturen tekenen van onze bezoekers.


CEUVEL RADIO – HOEDANWEL CEUVEL MET…

Ook dit jaar gaat HOEDANWEL weer in gesprek met ceuvelaars. De hele verjaardag lang mooie gesprekken en fijne tunes vanuit onze podcastcaravan. Luister live mee óf beluister de podcast in de weken erna.


WORKSHOPS

DE BOOTSCHAP
Inloopworkshop ‘verven met wilde planten’ – Neem je oude witte t-shirt/hemd/laken mee en leg deze dag vast met bloemkleuren en bladvormen met onze plantengoeroe Anke! 
Voor jong en oud.
Tijd: 14:00 – 16:00

OOK IN DE BOOTSCHAP
Inloop workshop spelen met olie. In deze workshop kun je kennis maken met persolie: maak bijvoorbeeld je eigen body & massage olie; óf creëer je eigen olieverf en vernis. Daarnaast zijn er veel bijzondere oliën om te proeven. 
Tijd: 16:00 – 18:00


THE LOTS OF BOAT
Bij Wendy en Cristel kan jong en oud een speelse ‘Miniature art at the Ceuvel’-workshop komen doen. Van je eindresultaat krijg je 1 afdruk mee naar huis.
Tijd: Doorlopend tussen 14:00 en 18:00

DE PLACEMAKERS
Hoe ziet de toekomst van De Ceuvel eruit? Wat zijn jouw wensen of dromen? Bij de placemakers maak je placemats met visioenen over de toekomst van de Ceuvel.

KABAALMAKERSBOOT
Doe mee met de green-screen insta kids workshop. Maak je eigen reel met Kabaalmakers! Hoe zie jij de toekomst van de Ceuvel? Laten we samen een story line maken @kabaalmakers Tijd: 13:00 – 16:00


CREËRENDE HEREN
Bij de creërende heren kan je niet alleen je gympen en kleding pimpen, ook kan je meedoen met een van de graffiti workshops. Zelf niet de handen uit de mouwen steken? Dan kan je altijd nog een Graffiti kunstwerk van kunstenaar Teizer aanschaffen!
Tijd: 13:00 – 18:00

THE POLLINATORS
Sinds 2016 zetten we ons in voor het welzijn van bestuivende insecten.
Dat is helaas hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers zoals
wilde bijen, hommels en vlinders het zwaar te verduren. Juist deze kleine insecten zijn zo belangrijk voor gezonde ecosystemen. Ze zorgen ervoor dat
bloemen, planten en bomen kunnen overleven en dat we kunnen genieten van heerlijk kunnen eten.

Bloembommen zijn handige verspreiders van bloemzaden. Je gooit ze
gemakkelijk op plekken die wel wat opfleuring kunnen gebruiken. Want hoe
meer bloemen in het landschap, hoe meer wilde bijen. Jij blij en de bij
blij.

Met de bloembommen helpen we bestuivende insecten aan hun broodnodige
krachtvoedsel. Broodnodig, want in ons landschap zijn bestuivers zoals
bijen, vlinders en zweefvliegen het moeilijk hebben.

In deze workshop gaan we samen bloembommen maken, doe je mee?
Tijden: 15:30 – 16:30

17 June 2023

25

De Ceuvel

starts: 13:00

ends: 23:00