De Olie Bibliotheek // WORKSHOPS


De Olie Bibliotheek // WORKSHOPS

Nieuw bij De Ceuvel: elke donderdag afwisselende workshops van De Olie Bibliotheek. Leer meer over olie persen en vooral wat je allemaal met olie kunt doen!

WORKSHOP: ‘BODY- & MASSAGEOLIE’
Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe natuurlijke cosmetica wordt gemaakt? De basis begint bij het kiezen van de juiste olie. In deze workshop leer je eerst de basis over olie persen, zodat je met eenvoudige middelen thuis cosmetica kunt maken.

Samen gaan we in op de verschillende eigenschappen van oliën en kun je verschillende testen doen om te zien wat bij je eigen huidtype past. Daarna gaan we in op het mengen van verschillende soorten olie, waarna je je eigen massage- of huidolie maakt om mee naar huis te nemen. We werken met de fijnste koudgeperste oliën die in gewone winkels niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. Tot slot sluiten we de workshop af met een gezamenlijk diner.

WORKSHOP: ‘ONTWIKKEL JE EIGEN CULINAIRE OLIE’
Er zijn duizenden soorten plantaardige olie, maar de meeste mensen kunnen er niet eens 10 opnoemen. In onze bibliotheek hebben we er momenteel zo’n 80 die geschikt zijn om koud te persen, andere vooral om in te bakken of als drager voor smaakstoffen.

In deze workshop leer je de basis die nodig is om olie te persen, heb je een uitgebreide proeverij om enkele van de tientallen te leren kennen en ga je aan de slag met het roken van een van de geselecteerde oliën of het toevoegen van andere smaken eraan. Deze workshop gaat gepaard met een eenvoudig diner en een uitgebreide olieproeverij.

DE OLIE BIBLIOTHEEK
Workshops: ‘lichaams- en massageolie’ & ‘ontwikkel je eigen culinaire olie’
Data: Afwisselend elke donderdag van 18:00 tot 22:00 uur.
Prijs: €65 (inclusief gezamenlijk diner)
Tickets: https://www.oil-library.nl/booking-calendar/workshop-body-en-massage-olie-1-1?referral=service_list_widget

 

Thursday

65,- (inclusief diner)

De olie bibliotheek, De Ceuvel

starts: 18:00

ends: 22:00